top of page

MICROTOX
BEHANDLING

Microtox kan jämföras som en mildare version av en vanlig rynkbehandling. Skillnaden är att en microtoxbehandling inte går in i musklerna utan placeras ytligt. Det är en hudbehandling där en cocktail med hyaluronsyra, låg dos botox och vitaminer “stämplas” ner i huden. Resultatet blir ett slätare helhetsintryck utan att du förlorar dina naturliga uttryck och rörelser. Det är en ultimat behandling i förebyggande syfte.

Komplikationer.

Normalt kan man bli svullen, få en rodnad och det kan hetta i ansiktet. Det är även vanligt att man kan bli rödflammig i ansiktet i ca 2 dagar. Man fjällar efter ca 1-2 dagar.

Efter behandling.
Svullnad kan förekomma på det behandlade området. Detta är inte farligt eller konstigt, svullnaden försvinner oftast inom ett par dagar. Man kan vara rödflammig i ansiktet i cirka 2 dagar detta går att sminka över efter 24 timmar. Man kan även fjälla efter några dagar även detta är helt normalt.

* Undvik träning, smink eller vätska i ansiktet på 24 timmar
* Undvik starka produkter (syror) på huden 10 dagar efter behandling, huden måste få tid att återhämta sig från skadorna
* Byta örngott
* Använda solskydd 14 dagar efter behandlingen

bottom of page