Facetune_07-02-2022-22-54-29.JPG

BOTOX

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att behandla ett antal olika tillstånd i kroppen. Det innehåller den aktiva substansen botulinumtoxin typ A och injiceras i muskler.

 

Det verkar genom att delvis blockera nervimpulser i de muskler som injicerats och minskar kraftiga sammandragningar av dessa muskler.

Enlight64.heic

PLATELET-RICH PLASMA

En mycket bra behandling för både män och kvinnor som är tunnhåriga eller har börjat tappa sitt hår och vill få håret att börja växa bättre. PRP-behandling för håret kallas även för vampyrbehandling och stimulerar hårtillväxten vilket gör att behandlingen fungerar proaktivt mot håravfall.


PRP-behandling för håret kan utföras både på huvud och skägg. En PRP-behandling kan även accelerera den naturliga läkningen av leder, muskler och senor genom att använda kroppens egna material som injiceras in det i den skadade kroppsdelen.

IMG_4898.JPG

PROFHILO

Profhilo är en hyaluronsyrabehandling som återställer fuktbalansen i huden samtidigt som den motverkar slapphet och åldrande. Profhilo jobbar med hudens fuktnivå och elasticitet samt föryngrar och stramar upp huden. 

Profhilo® ger utmärkta resultat när den används som enskild behandling men kan även kombineras med andra estetiska behandlingar.

DSC02907.JPG

MICROTOX

Microtox kan jämföras som en mildare version av en vanlig rynkbehandling. Skillnaden är att en microtoxbehandling inte går in i musklerna utan placeras ytligt.

Enlight87.JPG

EJAL40

EJAL 40 är en produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA). Den stärker och återfuktar huden ger utmärkta resultat när den används som enskild behandling men kan även kombineras med andra estetiska behandlingar.

64b354_7738bcaca90b4361be982b43dd69a2ee~mv2.jpg

FILLERS

Fillers är ett konstgjort ämne som sprutas in i huden för att forma, förändra och föryngra. Jag använder mig utav fillers innehållande Hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen.

Hyaluronsyrans effekter är säkra och väldokumenterade vilket har gjort denna typ av fillers till den mest använda inom den estetiska marknanden.

Enlight86.JPG

PRX-T33

Den nya generationens TCA-behandling (syra behandling) för alla olika hudtyper. Det unika med PRX-T33 behandling är att den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet för huden.

PRX-T33 kan används på både ansikte och kropp för att motverka samt reducera rynkor och linjer, pigmenteringar/solfläckar, torr hud, förlorad elasticitet, melasma, åldrad hud, ärrbildningar och bristningar.

d240841d-7e1b-4ba9-8cec-f8f9da702a78-768x512.jpeg

BELKYRA - mot dubbelhaka

Belkyra är en injektionsbehandling som gradvis minskar din dubbelhaka och förbättrar din hakprofil. Detta är en icke-kirurgisk behandling som förstör fettcellerna permanent. Med ett visst antal stick injiceras läkemedlet på flera olika ställen under hakan anpassat efter just dina behov.  

2_edited.jpg

SUNEKOS

Sunekos kan användas som enskild behandling eller tillägg för en tear trough behandling mot mörka ringar och påsar under ögonen. Denna injektionsbehandling hjälper oss att komma åt det svåraste området precis ovanför, under och runt om ögat.

sss.jpg