top of page

SUNEKOS
BEHANDLING

Är en behandling som återställer volymförlust och förbygger tecken på åldrande. Den användas som enskild behandling eller tillägg för en tear trough behandling mot mörka ringar och påsar under ögonen. Denna injektionsbehandling hjälper oss att komma åt det svåraste området precis ovanför, under och runt om ögat.

 

Till skillnad från en tear trough är sunekos inte en ren hyaluronsyrabehandling. Sunekos är uppbyggt av aminosyror som stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin.  Detta resulterar till en förstärkt hudstruktur, ökad volym och en förbättring av hudens elasticitet vilket bidrar till att färgen under ögonen (ytliga blodkärl) eller fina linjer, håligheter och påsar förminskas eller elimineras.

Komplikationer.

Det som kan häda är att svullnad runt ögonen sitter i upp till en vecka. Blåmärken kan på en del personer sitta längre än en vecka men det avtar successivt.

Efter behandling.

Smörj in behandlingsområdet med mjukgörande kräm. Vi avråder dig från lätt träning på 4 timmar och tung träning på 24 timmar. Undvik alkohol då du kan få större svullnader.

bottom of page