top of page

NYHET! Digital Konsultation

Boka en digital konsultation och träffa mig över telefon.


Jag vill möta dig på ett sätt som passar dig. Det är inte alltid lätt att ta sig loss från vardagen och hitta en tid som passar att besöka mig för en konsultation. 


Nu finns därför möjligheten att framöver boka en digital konsultation. I denna får du 15 minuter där vi över video tillsammans tittar igenom dina önskemål, tankar och funderingar. Efter det rekommenderar jag den eller de behandlingar som passar dina önskade resultat bäst. 


För att boka en digital konsultation gör du på samma sätt som tidigare. Du klickar in på respektive stad, uppger den tid som passar dig bäst och skriver i bokningen vad du är intresserad av för behandling. Glöm inte lämna telefonnummer.


Jag kan även komma att be dig skicka två-tre bilder på dig själv innan avsatt konsultation för att på bästa sätt kunna hjälpa dig vidare.


Du har önskemålen. Jag har kunskapen och erfarenheten - tillsammans skapar vi naturliga och unika resultat! 

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page