top of page

FILLERS | Vad är skillnaden mellan Revolax och Theosyal och vilken är bäst?

Det finns en hög olika varumärken och typer att välja mellan när det kommer till att behandla med fillers.


Vilken passar just mig? Vilken filler är bäst? Vilken håller längst? Vad är skillnaden mellan de olika produkterna? - Det är några frågor som dyker upp från er kunder. Ni är många som undrar vad den egentliga skillnaden är mellan de olika fillers som jag erbjuder hos mig och vilken jag rekommenderar personligen.


I detta inlägg kommer ni få klarhet på era funderingar och vad skillnaden är mellan Revolax och Theosyal.


Den största skillnaden på de olika märkena är deras förmåga att absorbera vatten, hur fort ämnet bryts ner av kroppen och hur väl dem behåller sin funktion. Så i det stora hela kan man säga att det är en viss skillnad på de olika produkterna.


REVOLAX - Volym med ett fint och diskret resultat


Revolax är en filler som innehåller bedövningsmedlet Lidokain, Det är ett biologisk nedbrytbart och icke djurbaserad preparat med hög elasticitet. Detta fyllmedel tillverkas med en unik banbrytande teknik för att skapa en direkt och långvarig volym, vilket innebär att kroppen bryter ner den jämnt och under hela processen behåller ett naturligt resultat.


Fillern är ett bra alternativ att välja om man vill öka volym i t.ex. läppar för att får ett fint och diskret resultat. Den är mjuk och ger sällan klumpar, samt följer munnens naturliga rörelser.


Varaktigheten är mellan cirka 6 månader i läppar och längre i övriga områden. Varje serieprodukt kommer med 1,1ml förpackningar.


THEOSYAL - Ökad volym och förbättrad form


Theosyal är en modern filler, med en kombination av hög tolerans och lång hållbarhet. Just denna produkt är den nyaste fillern på marknaden med minst syntet och har en specifik serie för varje enskilt behandlingsområde. Denna typ av filler är en bra kandidat om man är ute efter att bevara hudens ungdomlighet och återskapa konturer. Den är lätt att arbeta med och har en god förmåga till att inte klumpa sig.


Innehållet är en produkt i gelform som är baserad på en kroppsvänlig, icke-animalisk hyaluronsyra. Detta innebär att den är biologisk nedbrytbar utan att den efter lämnar några spår, efter det att den bryts ner av kroppen. I och med att molekylerna i Hyaluronsyran är krosslänkande blir resultatet av behandlingen med Theosyal långvarigt och naturligt.


Varaktigheten är långtidsverkande, men trots det individuellt. Hur länge preparatets effekt kvarstår beror helt på varje människas enskilda fysiologi, men generellt kan man räkna med ett resultat som varar 10-12 månader.


VILKEN REKOMMENDERAR DÅ TOM?


Svaret på den frågan är mycket enkel. Allt beror på vad man som kund är ute efter för resultat och vad man vill betala för behandlingen. Personligen är båda preparaten en favorit hos Tom, då bådadera är lätta att arbeta med och ger ett naturligt och hållbart resultat.


Båda Revolax och Theosyal är två fillers som innebär minimala risker för biverkningar, då proteinämnet ligger på en låg nivå. Kollar man dessutom statistiken på biverkningarna gällande dessa produkter så existerar det minimala dokumentation kring uppkomna biverkningar efter att man behandlats med dessa produkter.


Revolax och Theosyal är båda optimala kandidater att välja när det kommer till estetiska injektioner med Fillers.
Vill du boka en Fillersbehandling så klicka dig vidare till

behandlingssidan genom att klicka här.433 visningar0 kommentarer
bottom of page