top of page

BOTOX | Vad är det och vem lämpas sig denna behandling för?

En botoxbehandling är en snabb, simpel, relativt smärtfri och säker procedur. Injiceringen tar inte mer än 30 minuter totalt, från det att du sätter dig i stolen till dess att ingreppet är färdigt.


Genom att använda en micronål injiceras små mängder Botox i de områden som skall behandlas. Eftersom nålen som används är så pass tunn och liten samt att endast en mycket liten mängd vätska injiceras är det upplevda obehaget mycket liten.


Tom använder produktmärket Vistabel – ett högkvalitativt och säkert läkemedel med minimala risker för biverkningar. Vistabel är ett muskelavslappnande ämne som injiceras in i musklerna under huden och som efter injicering minskar rörelse i musklerna genom att substansen verkar muskelavslappnande.


Effekten av en botoxbehandling brukar i regel sitta i tre, ibland upp till sex månader innan en påfyllnadsdos kan vara aktuell. Varje gång behandlingen upprepas tenderar varaktigheten att öka. Själva behandlingen lämpar sig för dig som vill bli kvitt linjer, rynkor och som vill bromsa åldrandet.


Efter behandlingen kan du direkt återgå till din normala vardag och dina normala aktiviteter. Dock uppmanas du att undvika hård träning och bastu de första 24 timmarna, samt undvika solen i 1-2 veckor.


Är du nyfiken på en Botoxbehandling hos Tom, boka då in en konsultation som alltid är första steget inför varje behandling. Där går du tillsammans med honom igenom behandlingen, dina önskemål och dina förväntningar. Utöver det kommer ni även prata om din allmänna hälsostatus, så att du inte intar läkemedel eller har några sjukdomar som kan påverka behandlingen.


Boka en behandling hos Tom genom att klicka här.

243 visningar0 kommentarer
bottom of page