FILLERSBEHANDLING

Under senescensen är det inte helt ovanligt att människan får rynkor som förändrar vårt ansiktsuttryck och som ge upphov till att vi exempelvis ser arga ut, fast vi egentligen inte är det. Under åldrandet förlorar även huden och våra läppar sin volym och elasticitet. Vilket gör att vissa av oss inte riktigt känner igen oss själva.

 

Med hjälp av fillers kan det som gått förlorats återskapas. Volym, konturer och korrigering kan hjälpa dig att få tillbaka det du en gång hade, utan att det behöver se konstgjort och ”fake” ut. Behandlingen anpassas helt efter dina behov, önskemål tillsammans med mina professionella rekommendationer.

KOMPLIKATIONER

Det som kan hända är att Du kanske upplever att det är svullet vid vissa ställen som exempelvis behandling av läppar, kinder, hakan etc. Svullnader brukar lägga sig inom ett par dagar ibland (sällan) kan det hålla i sig i 2 veckor.

LÄPPAR 0,5ml

30 min

fr. 1900:-

LÄPPAR 1ml

30 min

fr. 2300:-

KINDBEN 1ml

30 min

3000:-

KÄKLINJE 1ml

45 min

3000:-

TEAR TROUGH 1ml

45 min

3300:-

VALFRITT OMRÅDE 2ml / 3 ml / 4ml

45 min

 4700:- / 6000:- / 7900:-

EFTER BEHANDLING

Undvik all fysisk aktivitet, smink och intag av alkohol första dygnet. Berör eller massera inte området som behandlats närmsta dygnen. Det är väldigt viktigt att bygga materialet subtilt och successivt, därför rekommenderar jag ytterligare en behandling efter ca 4 veckor för längre hållbarhet.

Vid behandling med fillers i läpparna. När man har fickor i vävnaderna kan materialet samla sig och små klumpar bildas i läppen. Eftersom jag använder ett väldigt fint och mjukt material går det att jobba ner svullnader genom några enkla tips.

* Koka vatten i en kastrull
* Täck huvudet med en handduk över kastrullen
* Värm upp i 3-4 minuter
* Börja massera

Du kan behöva repetera detta flera gånger beroende på din ficka. Det kan ibland bli lite ojämnt, speciellt när det skett en kraftig svullnad under din behandling (exempelvis tear trough, haka, tinning). Du behöver inte oroa dig, jag bokar gärna en efterkontroll för att följa upp och eventuellt justera området utan extra kostnad.